salt

palu

23 apr. 2010

Palembangensisen fick för sig att sticka huvudet in i insuget, korgen hade tydligen lossnat på natten och en segsimmande kulfisk är ingen match för ett Eheim på 1850 l/h.... Såg förjävligt ut när jag dragit ut kulan... Självklart hade filtret dött, men det var lika bra... Flyttade ju samma dag. Synd bara att min favoritfisk i 540 inte kunde hålla ut några timmar..



Fått igång karet nu! Flyttade från 16.00 - 22.00 igår och gjorde resten idag från 15.00-18,00.. Helt slut, men nu är det i stort sett klart.. Bara 2 kar kvar... Fyllde halvvägs eftersom fahakan bara är 3-4 cm.. Är mer än tillräckligt för den med ett halvt 540. Rivulatusarna är fortfarande kvar, men de ska till Rolle så fort som möjligt så jag kan drutta i fahakan.

Har tagit bort en MH, tror det räcker med bara en. Har satt upp den väldigt väldigt tillfälligt med reglar.. Inte så säkert, men ska klura ut nått sätt att få det bra. Tänkte ha lite växter ovanför ytan, typ ormbunkar, anubias, ciklidgräs och liknande. Sen kanske lite blyxa japonica och Echinodorus quadricostatus under ytan. Blir nog bra, blir nog bra.





Fahaka playground:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar